Tietosuoja ja toimitusehdot

Tältä sivulta löydät tietoa henkilötietojen käsittelystä, evästeistä sekä verkkokauppaa koskevat toimitusehdot.

Tietosuojaseloste ja tietoa evästeistä

LOIMUAVA TIETOSUOJASELOSTE

 

Henkilötietolaki (523/1999), sähköisen viestinnän tietosuojalaki (516/2004), muu soveltuva lainsäädäntö

Laatimispäivä: 27.5.2019

Tämä tietosuojaseloste kertoo, minkälaisia henkilötietoja voimme kerätä sinusta käydessäsi Loimuava:n verkkosivustolla, sekä mihin tarkoituksiin voimme tällaisia tietoja käyttää. Käyttämällä sivustoa hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojaselosteen mukaisesti

 

1 Rekisterinpitäjä

Ihkaja Works T:mi

42700 KEURUU

 

2 Rekisteriasioita hoitava henkilö

Arto Kekkonen

myynti@loimuava.fi

+358 400 312 133

 

3 Rekisterin käyttötarkoitus

Voimme käsitellä henkilötietojasi seuraaviin tarkoituksiin:       

  • Yrityksen asiakassuhteiden hoitaminen, ylläpito ja kehittäminen
  • Yrityksen viestintä ja palveluiden markkinointi
  • Yrityksen palveluiden kehittäminen
  • Sivustoa koskevan liikenteen analysointi ja tilastointi
  • Sivustoon liittyvien oikeuksien suojaaminen

 

4 Tietojen keräämisen ja käsittelyn peruste

Tietoja kerätään ja käsitellään asiakkaan kanssa tehtävän sopimuksen täytäntöön panemiseksi sekä Ihkaja Works:n liiketoiminnan ja palveluiden kehittämiseksi.

 

5 Rekisteri voi pitää sisällään

  • yrityksen nimi ja y-tunnus
  • yhteyshenkilö
  • yhteyshenkilön puhelinnumero ja sähköpostiosoite
  • käynti- ja laskutusosoite
  • tiedot asiakkaat tilaamista palveluista ja niiden toimittamisesta
  • käyttämääsi laitetta tai yhteyttä koskevat tiedot (esim. IP-osoite, kellonaika, selaintyyppi, päätelaitteen käyttöjärjestelmä, käydyt sivut ja niillä käytetty aika, mistä verkko-osoitteesta sivustolle on tultu)

 

6 Tietojen säilytysaika

Henkilötiedot säilytetään niin kauan, kun niitä tarvitaan asiakkaan kanssa tehtävän sopimuksen täytäntöön panemiseksi, tuotteiden tai palvelun   kehittämiseksi tai muun erikseen kirjallisesti sovitulla tavalla määriteltävän ajan.

 

7 Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

  • palveluiden ja tuotteiden tilaamisen yhteydessä kerätyt tiedot
  • verkkosivujen käyttäminen
  • henkilön itsensä antamat tiedot esim. yhteydenottolomakkeet ja asiakaskyselyt
  • Google Analytics – analytiikkatyökalu

 

8 Tietojen siirto ja luovutus

Ohjelmien käyttöön tarvittavat palvelimet sijaitsevat pääasiassa EU- tai ETA-alueella tai EU:n ja ETA:n ulkopuolisissa maissa, joissa EU-komissio on todennut tietosuojan riittävän tason.

Tietoja voidaan palvelun toteuttamiseksi siirtää EU- tai ETA-alueen ulkopuolelle tietosuojalainsäädännön siirtoperusteiden mukaisesti.

Ihkaja Works ei luovuta asiakastietoja suoramarkkinointitarkoitukseen.

Voimme luovuttaa tietoja viranomaisille kulloinkin voimassaolevaan lainsäädäntöön perustuen.

 

9 Evästeet

Nettisivumme käyttää Google Analytics–evästeitä. Näiden evästeiden keräämät tiedot siirretään ja tallennetaan Googlen palvelimille, joista osa saattaa sijaita EU:n ulkopuolella ja joihin tässä tapauksessa sovelletaan paikallista tietosuojalainsäädäntöä. Lisätietoja Googlen yksityisyyskäytännöistä ja Google Analyticsin käytöstä:

https://support.google.com/analytics/answer/6004245

Opt out of Google Analytics tracking,

https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en=GB

 

10 Evästeiden hallinta ja poistaminen

Suurin osa verkkoselaimista hyväksyy evästeet, mutta voit yleensä muuttaa selaimen asetuksia ja estää uusien evästeiden tallennuksen, poistaa olemassa olevat evästeet käytöstä tai pyytää ilmoitusta ennen uusien evästeiden tallentamista.

Jos estät evästeiden tallennuksen tai poistat ne käytöstä, jotkin verkkosivujemme toiminnoista eivät välttämättä toimi. Evästeen tai evästeluokan käytöstä poistaminen ei vielä poista evästettä selaimestasi, vaan sinun on tehtävä se itse selaimesi kautta.

Jos haluat selaimesi estävän evästeiden käytön, määritä asetukset selaimesi valmistajan ohjeiden mukaisesti (yleensä joko Ohje-, Työkalut- tai Muokkaa-valikossa).

Yksityiskohtaisempia ohjeita evästeistä:

http://www.aboutcookies.org

Voit hallita omia mainoksia täältä:

http://www.youronlinechoices.com/fi/omat-mainokset

 

11 Rekisterin suojaus

Tiedot siirretään suojatun SSL-yhteyden ylitse. Tiedot on suojattu ulkopuolisten käytöltä palomuurilla, käyttäjätunnuksin ja salasanoin. Tietojen käyttöoikeus on vain Ihkaja Worksin henkilöillä tai yhteistyökumppaneilla, joiden työtehtäviin tietoja tarvitaan. Tietoja suojaa salassapitosopimukset.

 

12 Automaattinen päätöksenteko

Automatisoituja yksittäispäätöksiä (EU:n tietosuoja-asetuksen artikla 22) ei tehdä.

 

13 Rekisteröidyn tarkastusoikeus

Asiakkaalla on pyynnöstä oikeus saada tietää, mitä tietoja hänestä on tallennettu sekä mistä tiedot rekisteriä varten säännönmukaisesti hankitaan, mihin tietoja käytetään ja säännönmukaisesti luovutetaan. Tiedot luovutetaan asiakkaalle ymmärrettävässä muodossa pyynnöstä kirjallisesti.

Tietojen tarkastaminen on maksutonta kerran vuodessa. Pyynnöt lähetetään sähköpostitse osoitteeseen myynti@loimuava.fi

Verkkokaupan toimitusehdot

Toimitusehdot

Yleistä

Ihkaja Works T:mi , y-tunnus: 2920060-4, osoite: Multiantie, 42700 Keuruu; myy tuotteita yrityksille ja täysi-ikäisille yksityishenkilöille. Nämä toimitusehdot soveltuvat tuotteiden tilaamiseen verkkokaupassamme sekä vastaaviin toimituksiin.

Toimitamme tilauksia ainoastaan Suomeen. (toistaiseksi)
Vi levererars orders endast inom Finland. (hittills)
Deliveries are only within Finland. (until further notice)

 

Nämä toimitusehtomme ovat voimassa 01.06.2019 alkaen. Voimme muuttaa toimitusehtoja yksipuolisesti aika ajoin, joten tutustuthan toimitusehtoihimme joka kerta etukäteen kun tilaat tuotteita verkkokaupastamme.

Ihkaja Works ei vastaa vahingosta, joka aiheutuu ylivoimaisesta esteestä. Ylivoimaisena esteenä pidetään sellaista ennalta arvaamatonta seikkaa tai olosuhteiden muutosta, joka on Ihkaja Works T:mi vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella. Toimittaja on velvollinen ilmoittamaan asiakkaalle ylivoimaisesta esteestä viivytyksettä.

 

Tuotteet ja tuotehinnat

Verkkokaupan tuotteiden ominaisuudet ja hinnat on esitetty kunkin tuotteen tuote-esittelyn yhteydessä. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin, joten tarkastathan ko. hinnat ostoskorista ennen kuin hyväksyt tilauksen. Tuotteiden hinnat ilmenee ostoskorissa ja tilausvahvistuksessa.

Hinnat sisältävät arvonlisäveron. Jos hinta laskee, emme hyvitä hinnan erotusta jälkikäteen.

 

Toimituskulut

Tilauksesta mahdollisesti veloitettavat toimituskulut riippuvat valitusta toimitustavasta ja ne lisätään automaattisesti tilauksen loppusummaan. Näet tilauksestasi veloitettavat toimituskulut ostoskoristasi ennen kuin hyväksyt tilauksen.

 

Tilaaminen ja sopimus

Voit tilata tuotteita verkkokauppamme kotisivuilla siirtämällä niitä ostoskoriin ja vahvistamalla tilauksen ja maksamalla ostoskorin sisällön maksupalvelussa. Tilatessasi verkkokaupastamme sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihimme. Ymmärrät, että hyväksymäsi ja vahvistamamme tilauksesi on, paitsi siltä osin mitä myöhemmin mainitaan peruttamisoikeudesta, sitova ja synnyttää näiden toimitusehtojen kanssa sopimuksen välillemme.

 

Maksaminen ja maksutavat

Voit maksaa tilauksesi verkkokaupassa kuvatuilla ja ostoskorissa valittavissa olevilla maksutavoilla.

Ajantasaisimmat maksuehdot sekä lasku- ja osamaksupalveluiden tiedot löydät osoitteesta:
https://www.checkout.fi/ehdot-ja-sopimukset/maksuehdot

 

Tilaus- ja maksuvahvistus

Onnistuneen tilauksen jälkeen sähköpostiisi lähetetään tilausvahvistus, joten annathan sähköpostiosoitteesi kun teet tilauksen. Tilausvahvistuksessa vahvistetaan myös käytetty maksutapa.

Jos emme jostain odottamattomasta syystä voi vahvistaa tilaustasi ilmoitamme siitä sähköpostiisi mahdollisimman pian.

 

Toimitustapa

Toimitamme tilauksesi jollakin käytössä olevalla kotisivuillamme mainitulla toimitustavalla, jonka valitset tilauksesi yhteydessä.

Saat toimituksen mukana pakkauslistan, joka toimii kuittina ostoksestasi sekä mahdollisena takuutodistuksena.

 

Toimitusaika

Yleisimmät toimitusaikamme ovat tilauksesta ja toimitustavasta riippuen normaalisti 4-21 päivää. Mikäli toimitusaika menee tuosta yli niin siitä ilmoitetaan joko sähköpostitse tai tekstiviestillä. Toiminta on aluillaan joten toimitusajat voivat vaihdella monista muuttujista johtuen ja mahdollista on että 21 pv ylittyy hetkellisesti.

 

Peruutusoikeus ja palautusehdot

Jos olet kuluttaja sinulla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilaus ilmoittamalla tästä meille viimeistään 14 päivän kuluttua tavaran tai viimeisen tavaraerän vastaanottamisesta taikka, jos kyse on tavaroiden säännöllisestä toimittamisesta, ensimmäisen tavaraerän vastaanottamisesta.

 

Peruuttamisilmoitus tulee tehdä asiakaspalvelun sähköpostiin tai puhelimitse. Älä lähetä tuotetta takaisin ennen kuin olet ottanut yhteyttä tavarantoimittajaan. Sovitaan samalla palautusmenettelystä. Palautus on maksuton.

 

Peruutusoikeus koskee vain ja vastaavasti palautettavien tuotteiden on oltava alkuperäispakkauksessa, käyttämättömiä ja hyvin takaisinlähetystä varten pakattuja. Jos palautettua tuotetta on vastoin ostajan laissa säädettyä huolenpitovelvollisuutta käytetty, on yrityksellä oikeus periä arvonalennus aina tuotteen täyteen hintaan saakka palautuskuluineen.

 

Jos kauppa perutaan, tavara on palautettava viivytyksettä ja viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä alla mainittuun Palautusosoitteeseemme. Palauttajan on tarvittaessa näytettävä toteen, että tavara on palautettu määräajassa, esimerkiksi palautuskuitilla.

 

Palauttaessasi toimitetun tilauksen, liitä siihen mukaan nimesi ja yhteystietosi sekä tilinumerosi rahojen palautusta varten.

Palautamme vastaavasti tilauksesta maksamasi rahat viivytyksettä kuluttajasuojalain mukaisesti.

 

Palautusosoitteemme:
Ihkaja Works T:mi

Multiantie 40
42700 Keuruu
Finland

 

Lähetyksen tarkistus, virhe ja ongelmatilanteet

Tarkistathan toimituksen heti sen saatuasi. Jos tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi tai on virheellinen, ilmoitathan siitä mahdollisimman pian ja viimeistään14 päivän kuluessa Asiakaspalveluumme, niin sovimme miten saamme virheen korjattua. Kuluttajakaupassa noudatamme virheitten osalta pakottavia kuluttajasuojalain virhevastuusäännöksiä.

 

Asiakaspalvelu

Henkilökuntamme auttaa sinua tilaukseesi liittyvissä kysymyksissä. Otathan yhteyttä, joko sähköpostitse tai puhelimitse:

myynti@loimuava.fi
+358 400312133

 

Vastuunrajoitus

T:mi Ihkaja Works ei vastaa mistään tilaukseen, toimitukseen tai tuotteeseen liittyvästä tai mistään edellä mainitusta aiheutuneesta välillisestä tai välittömästä tai muusta vahingosta paitsi siihen asti kuin pakottava määräys kuluttajanasuojalaissa tai muussa pakottavassa laissa on kyseisen vahingon osalta toisin määrännyt.

 

Erimielisyydet

Pyrimme sopimaan tilaustasi koskevat mahdolliset erimielisyydet ensisijaisesti sopimalla, joten otathan ensisijassa yhteyttä Asiakaspalveluumme sopiaksemme asian.

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).